Van Rein Instituut: al meer dan 25 jaar de partner bij fysieke en/of mentale klachten

Het Van Rein Instituut met vestigingen in Alkmaar en Tuitjenhorn is in de wijde omtrek een gekend en gerenommeerd instituut voor behandeling van diverse fysieke en/of mentale klachten.

Het Van Rein Instituut is opgericht in 1994 en is sinds 2003 gevestigd aan de Dr. Schaepmankade in Alkmaar en sinds enkele jaren aan de Dorpsstraat in Tuitjenhorn. De kracht van het Van Rein Instituut ligt in de persoonlijke benadering. Bij elke client opnieuw wordt er specifiek naar zijn/haar situatie gekeken en wordt er op maat een behandelplan opgesteld. Hierbij is een eventuele samenwerking tussen de verschillende disciplines die het Van Rein Instituut huisvest mogelijk waardoor de client de beste behandeling krijgt die bij zijn/haar klacht van toepassing is.

Binnen het Van Rein Instituut werken 6 osteopaten samen met een podoloog, psycholoog, hypnotherapeut, coach en een Care for Women therapeute. Door dit brede zorg aanbod is het scala van te behandelen klachten ook breed waardoor er voor bijna elke klacht wel een oplossing te vinden is. 

Met welke klachten je naar het Van Rein Instituut kan?
- Rug-, nek-, schouderklachten
- Buikklachten zoals opgeblazen gevoel, PDS, diarree, krampen, obstipatie
- Hoofdpijn, migraine, duizeligheid
- SOLK (onverklaarbare klachten)
- Gewrichtsklachten
- Sportblessures zoals runners knee, tenniselleboog of achillespeesklachten
- Baby’s (darmkrampen, reflux, onrustig zijn of voorkeurshouding)
- Angsten, fobieen, depressies
- Aan laten meten van steunzolen

En dit is nog maar een greep van klachten die bij het Van Rein Instituut veelvuldig worden behandeld. Staat jouw klacht er niet tussen? 
Bel ons dan gerust! Dit kan op telefoonnummers 072-5155454 of 0226-392121. 
Meer informatie is ook terug te vinden op onze website (http://www.vanreininstituut.nl) en Facebook (http://www.facebook.com/vanreininstituut)!
Wil je gelijk een afspraak maken? Klik dan hier (http://Www.vanreinonline.nl)!

5c38fad5-1fbb-4c90-82c6-ec3fa4bd1a7e 5c38fad5-1fbb-4c90-82c6-ec3fa4bd1a7e