Opgeblazen gevoel na Koningsdag??

De osteopaten van Van Rein weten raad!

Koningsdag, een dag waarbij het merendeel van de mensen hun eet- en drinkpatroon drastisch verandert.. Tijdens dit soort dagen vragen wij veel van onze maag en darmen. Gevolg hiervan kan zijn dat we na dit soort feestdagen last hebben van een opgeblazen gevoel of andere vage buikklachten.

Vergelijk het maag-darmsysteem met spieren-gewrichten: om ons goed voort te kunnen bewegen moeten gewrichten soepel zijn. Dit geldt dus ook voor ons maag-darmsysteem. 
Bij het grootste deel van de mensen verdwijnen de klachten wanneer het eetpatroon weer ’normaal’ is.. alleen bij sommige zijn de feestdagen net de druppel om het maag-darmsysteem te overbelasten. 

De osteopaat is gespecialiseerd om het maag-darmsysteem manueel te onderzoeken en te behandelen. Osteopaten leggen linken tussen de verschillende systemen waardoor de osteopaat net wel de oorzaak kan vinden van de vage buikklacht. In sommige gevallen uiten darmklachten zich eerst op een heel ander gebied zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, lage rugklachten of schouderproblemen. 

Herken je jezelf hierin? Wacht dan niet langer en bel gelijk 072 - 515 54 54 of 0226 - 39 21 12 voor het maken van een afspraak bij de osteopaat.
Afspraken kunnen 6 dagen per week gemaakt worden en kunnen zelfs op korte termijn -> wij bij Van Rein houden namelijk niet van wachtlijsten!

Buik bewerkt Buik bewerkt