Ik ben benauwd, maar ze kunnen niks vinden.

Kan de osteopaat mij helpen?

Onze longen zijn gemaakt om onder andere zuurstof op te laten nemen in het bloed. Hiervoor is de kwaliteit van het longslijmvlies belangrijk.
Naast het slijmvlies is onze borstkas van belang. De borstkas betaat uit de wervels, ribben, schouderbladen en het borstbeen en is als een soort harnas voor de long. Wat we verder niet mogen vergeten zijn de ademhalingsspieren (diafragma, spieren tussen de ribben, spieren in de hals).. zonder deze spieren is er immers geen in- of uitademing.

Het slijmvlies is continu in ‘beweging’. Hiervoor is o.a. een goede doorbloeding noodzakelijk. Daarnaast is de kwaliteit van het slijmvlies  afhankelijk van de kwaliteit en het functioneren van onze grote uitscheidingsorganen: dit zijn onze lever, nieren en darmen.

Mocht de functie van een van deze organgen verminderen zal het lichaam een deel van de (afval)stoffen afscheiden via het slijmvlies van onze longen, neus, huid en holtes. Gevolg: slechter wordende kwaliteit van het slijmvlies -> taaier slijm.

De osteooaat is gespecialiseerd in het verbeteren van de mobiliteit van nagenoeg elk weefsel in het lichaam en zal waar nodig de mobiliteit verbeteren/stimuleren.

Afspraak maken? Bel met 072-5155454 of 0226-392121.

 

Benauwdheid Benauwdheid