Voorkom Voorjaarsmoeheid!

Plan een bezoek aan het Van Rein Instituut

Voorjaarsmoeheid.. het gevoel van niks meer willen, algehele malaise..
De (donkere) winter gaat voorbij en de lente komt. Temperatuur gaat omhoog, we gaan meer naar buiten, de dagen worden langer.. Allerlei zaken die meestal een positieve invloed hebben op ons lichaam. Meestal, maar niet altijd!


Regelmatig zien we in onze praktijk dat in het voorjaar cliënten op consult komen welke voldoen aan bovenstaand gevoel: niks meer willen, op, uitgeput.
Tijdens het onderzoek komt vaak naar voren dat het ontgiftingssysteem ’op slot’ zit. Er is bijvoorbeeld geen goede mobiliteit van de lever en het lymfatisch systeem (wat onze snelweg is voor het vervoeren van afvalstoffen) loopt niet lekker door. Gevolg: teveel afval in het lichaam waardoor het immuunsysteem continu aan staat. 

De osteopaat is getraind om het nagenoeg alle weefsels in het lichaam te onderzoeken en te behandelen. Hoe? Via manuele technieken. Afhankelijk van de blokkades die gevonden wordt zal de osteopaat een behandelplan opstellen. 

Kamp je al langer met klachten en loop je tegen bepaalde dingen aan in je leven of in je relatie? Overweeg dan een afspraak met de psycholoog of hypnotherapeut.

Voorkom je voorjaarsmoeheid door op tijd in te grijpen! Bel met 072-5155454 voor het maken van een afspraak met een van onze osteopaten en/of psycholoog.
Wil je een afspraak maken met onze hypnotherapeut? Bel dan met 06-1247 2690

Voorjaarsmoeheid Voorjaarsmoeheid