Mijn kind heeft last van driftbuien

Kan het Van Rein Instituut iets voor mijn kind betekenen?

Kinderen kunnen soms op een heftige manier de gevoelens uiten. Op deze manier laat je kind zien dat het iets niet kan, dat iets niet lukt of dat je kind het er niet mee eens is. 

De driftbuien zijn meestal op momenten dat je kind zich niet lekker in zijn of haar vel voelt zitten. 
Bij kinderen kunnen de driftbuien zich uiten door bijvoorbeeld te gillen, stampvoetend weg te lopen of te gaan rollen over de vloer. Als kinderen opgroeien ontwikkelen ze hun eigen mening: zij willen bepalen wat er gebeuren gaat enzovoorts, maar dat kan helaas niet altijd. Ze gaan letterlijk de grens opzoeken.

De osteopaat zal in het onderzoek op zoek gaan naar de lichamelijke prikkels welke aan de basis kunnen liggen van de driftbuien. Als een kind zich niet lekker in zijn of haar vel voelt zitten kan hij of zij dit meestal niet benoemen maar zal op gezette momenten ’exploderen’ met een driftbui.

Heeft je kind last van driftbuien overweeg dan eens een bezoek aan de kinderosteopaat van het Van Rein Instituut. Dit kan van maandag tot en met zaterdag. Telefoonnummer 072-5155454 (Alkmaar) of 0226-392121 (Tuitjenhorn).

Onrust Onrust