Hypnotherapie

Ontmoet Amy Weggemans, hypnotherapeute in Alkmaar

Wat is hypnotherapie?
Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie waarbij gebruik gemaakt wordt van trance. Hierdoor gaat het denken meer naar de achtergrond en kan de aandacht naar binnen gericht worden om toegang te krijgen tot het onbewuste.

In deze staat is het mogelijk om belemmerende overtuigingen los te laten en nieuwe inzichten te verkrijgen. Bewust te worden van onverwerkte emoties en deze te verwerken.

Hypnotherapie draagt bij tot het vergroten van innerlijke kracht en heelwording, zodat je bewuster in het leven komt te staan en dichter bij jezelf weet te blijven. Op korte termijn kunnen al positieve resultaten behaald worden.

Wie is de hypnotherapeute en waarbij kan zij helpen?
Onze hypnotherapeute is Amy Weggemans (https://www.vanreininstituut.nl/pg-31810-7-118663/pagina/team.html). Al meer dan 20 jaar is zij hypnotherapeut. Je kunt bij haar terecht voor hypnotherapie maar ook voor EMDR.

Klachten waarbij Amy je kan helpen zijn:
- omgaan met spanningen
- eetproblematiek
- faalangst
- verslavingen
- ondersteunen bij depressie
- oplossen van psychosomatische klachten (zoals migraine, maag- en darmklachten)
- oplossen van slaapproblemen (zoals slapeloosheid, nare dromen)

Meer informatie? Ga dan naar onze website (https://www.vanreininstituut.nl/pg-31810-7-118660/pagina/hypnotherapie.html)!
Afspraak maken voor hypnotherapie bij het Van Rein Instituut? Neem hiervoor contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op de website (https://www.vanreininstituut.nl/pg-31810-7-118660/pagina/hypnotherapie.html) of bel met 06-12472690.

Hypno Hypno