Als lage rugpijn of bekkenklachten je dagelijks leven beïnvloeden

Maak dan een afspraak bij Osteopathie Alkmaar of Osteopathie Tuitjenhorn!

Een veelvoorkomend probleem waarvoor mensen naar de osteopaat gaan, is lage rugpijn, pijn in de bil of bekken. Het kan je dagelijks leven behoorlijk beïnvloeden.

De rug en het bekken zijn gevoelige plekken bij veel mensen als het gaat om stress, een verkeerde houding, teveel zitten of andere problemen. Eigenlijk bestaat er een lange lijst aan mogelijke oorzaken. Osteopathie Alkmaar & Osteopathie Tuitjenhorn kijkt verder dan de symptomen en gaat op zoek naar de dieperliggende oorzaak van je klachten. Een vastzittende wervel, een bekkenscheefstand of SI-blokkade, en zelfs spanning van je buikorganen kunnen een soepel bewegende rug in de weg staan.

Osteopaat Alkmaar & Osteopaat Tuitjenhorn
De osteopaat in Alkmaar & Tuitjenhorn onderzoekt het hele lichaam en kijkt bijvoorbeeld naar je rug en het bekken, natuurlijk naar de voeten en knieën, maar checkt ook de bewegelijkheid van de buikorganen. Het kan goed zijn dat bijvoorbeeld een spastische darm invloed heeft op je bekkenklachten en andersom.

Afspraak maken bij Osteopathie Alkmaar of Osteopathie Tuitjenhorn?
De osteopaat in Alkmaar en de osteopaat in Tuitjenhorn staan 6 dagen per week voor je klaar. Een afspraak maken kan telefonisch EN online:
- Locatie Alkmaar: 072-5155454
- Locatie Tuitjenhorn: 0226-392121
- Online: agenda.crossuite.com/vanrein (http://agenda.crossuite.com/vanrein)

3730187_719925 3730187_719925