Maag- of darmklachten?

Ga langs de osteopaat!

Heb je last van maag- of darmklachten dan kan de oorzaak vaak gevonden worden in een ’verkeerde’ aansturing van de maag of darmen. De klachten die hierbij horen zijn vrij divers zoals een opgeblazen gevoel, krampen en/of een te moeilijke/te makkelijke stoelgang. Vaak worden deze klachten onder gebracht onder de term: spastische darm / prikkelbare darm syndroom. In onze osteopathie praktijk zien wij veelvuldig deze groep klachten met een goed resultaat.

Behandeling bij maag- of darmklachten
Het lichaam is een complexe ’computer’ die op alle niveaus goed moet samenwerken. Doet de dunne darm zijn werk niet goed dan zal de dikke darm daar ook last van hebben enz.. Osteopaten zijn opgeleid om het gehele lichaam te onderzoeken en de linken te leggen tussen de diverse onderdelen in het lichaam.

Osteopathie bij maag- en darmklachten
Met osteopathie kunnen uw klachten worden weggenomen. Ons instituut heeft een zestal osteopaten die beschikken over de kennis en kunde om u te helpen. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Bel dan naar het secretariaat via 072-5155454 of 0226-392121.
Wilt u 24/7 een afspraak maken? Dan kan dat online via deze link. (http://agenda.crossuite.com/vanrein)

Maagklachten - maagzuur logo groot Maagklachten - maagzuur logo groot